Stáž Clauda Raluy a Rallye pétanque juniorů na Ubulodromu

Stáž Clauda Raluy a Rallye pétanque juniorů na Ubulodromu

Již počtvrté přijede na konci února 2017 na únětický Ubulodrom Claude Raluy a předá své znalosti a zkušenosti zájemcům z řady hráčů pétanque. Stejně jako loni proběhnou dvě dvoudenní stáže bezprostředně za sebou. I tentokrát můžeme čekat zajímavou mezinárodní společnost. Účast potvrdili hráči z České republiky, Německa, Portugalska, Francie a Slovenska.

Obě stáže jsou již prakticky plné, ale pokud by někdo měl zájem o případné uvolněné místo, podrobnosti najde na webu.

Claude Raluy, zakladatel a prezident centra C.I.E.P., jediné akreditované školy mezinárodní federace F.I.P.J.P. a školitel mezinárodních trenérů přijede na pozvání sdružení Pétanque pro Vás, držitele Label Officiel C.I.E.P. pro Střední Evropu. V rámci stáže proběhne i 2. ročník Rallye pétanque juniorů, organizovaný ve spolupráci s Komisí mládeže. Podrobnější informace jsou rozesílány přímo na kluby ČAPEK.

ubu2

Ubulodrom v Únětickém pivovaru se stává vyhledávanou destinací nejenom zimního pétanque. Kromě pravidelných celoročních tréninků, stáží a zimní Ubuligy je zde vyhlašován vítěz Pražského poháru pétanque, v prosinci 2016
premiérově uvítá Superpohár vítězů Pražského, Brněnského, Vrchlabského, Olomouckého a Polabského poháru a v únoru 2017 zde proběhne přípravné soustředění ukrajinské reprezentace na mistrovství světa a Evropy ve spolupráci
C.I.E.P. a Pétanque pro Vás.

Od letoška si tu můžete prohlédnout i banner ze 4.Poháru konfederací žen, podepsaný všemi účastníky této špičkové soutěže včetně proslaveného monackého rozhodčího Jean-Luca Fuentese, který na mistrovství Evropy veteránů odhalil falšované koule německého hráče.

ubu3

Žádné komentáře

Přidej komentář