Halový regionál v Kolové vyhrál první nasazený tým

Halový regionál v Kolové vyhrál první nasazený tým

Kolová – S halovými turnaji se roztrhl pytel. Po Vraníkovi ve Slatiňanech a různých indoor dlouhodobých soutěžích po celé republice se další krytý turnaj uskutečnil v Kolové. Do místní jízdárny se sjelo 21 týmů bojovat v mrazivém počasí o historicky prvního vítěze Zimního kolovského turnaje. Tím se po dvojnásobném zaváhání ve švýcaru stala zkušená trojice Kauca-Fafek-Resl. Stříbrné trofeje si odvezl kolovský tým s posilou z Carreau Brno Mrázková-Mrázek-Slobodová a bronz brali Marhoul, Morávek a Froněk.

Nejspíš kvůli krutým mrazům se spousta týmů na poslední chvíli odhlásila a tak Kolová přivítala jen 21 trojic. Ti, kteří to na poslední chvíli vzdali ale můžou litovat. Je pravda, že jízdárna byla chladná, ale v kombinaci s vyhřátou klubovnou a vynikajícím gulášem byl i třeskutý nečas snesitelný.

Pětikolový švýcar byl možná trochu zbytečný, ale všichni si zahráli do sytosti a neměřili tak cestu nadarmo. Specifický terén zatopil i zkušeným hráčům a výsledná osmička čítala týmy z předních příček i ty z ocasu startovního pole. Střelba jinak než na kouli nefungovala a i krásné plasérské oblouky někdy odskočily jak na trampolíně.

V prvním kole KO si tým Sylvy Mrázkové lehce poradil s chebskými pod vedením Josefa Smitky. Družstvo Tomáše Klíra mělo triplet Stanislava Mráze už na lopatě, ale nakonec mu podlehlo. Pavla Beranová se svým týmem podlehla po napínavém boji triu Jiřího Froňka a trojice pod vedením Petra Fafka jednoznačně přehrála tým pod vedením Miroslava Kremlíka z Grébovky.

Obě semifinále se odehrála poměrně rychle a do finále se probojoval první a čtvrtý nasazený tým. Kauca s Fafkem a Reslem nenechal při závěrečném zápase nic náhodě a zkušeně si dokráčel k celkovému vítězství. „Cinkla nám stříbrná. Zvonila stejně jako rampouchy na našich tělesných schránkách,“ komentovala druhé místo Sylva Mrázková.Bronz si odvezli Marhoul s Morávkem a Froňkem.

 

Výsledky:

1. MÍSTO

Jindřich Kauca
(PC Kolová)

Petr Fafek
(PC Sokol Lipník)

Jan Resl
(POP Praha)

2. MÍSTO

Sylva Mrázková
(PC Kolová)

Veronika Slobodová
(Carreau Brno)

Petr Mrázek
(PC Kolová)

3. MÍSTO

Jan Marhoul
(CdP Loděnice)

Jiří Froněk
(CdP Loděnice)

Petr Morávek
(PC Sokol Lipník)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jak se vám turnaj líbil?

Organizace
0
Systém
0
Konkurence
0
Prostředí
0
Občerstvení
0
Ceny
0
Průměr
 yasr-loader

Foto: Tomáš Piller, Pavla Beranová

 

Žádné komentáře

Přidej komentář