Čechy slovinské Centrope nelákalo

Čechy slovinské Centrope nelákalo

Ljubljana – Poslední červnová sobota byla rezervována pro další díl seriálu Centrope, tentokrát ve slovinské Ljubljaně. Z celého Česka si cestu našli tentokrát pouze čtyři hráči. Tomáše a Iva Michálkovy doplnil v týmu Jiří Koreš starší. Alena Korešová si pak zahrála po boku dvou maďarských spoluhráček.

Byl to právě triplet s Korešovou, který byl úspěšnější a svou pouť skončil až v KO 16, kde podlehl týmu z Chorvatska. Čistě český tým doplatil na slabšího Buchholze a skončil na celkovém 24. místě.

Na krásném domovském stánku klubu Sloga se sešlo 55 týmů. Krom domácích Slovinců přijeli zástupci z Nizozemí, Belgie, Polska, Rakouska, Maďarska, Chorvatska, Česka a Slovenska. Slováci vyslali taktéž pouze jeden tým, který získal nakonec pomyslného Černého Petra a skončil těsně pod branami postupu na 17. místě.

Z vítězství se radoval domácí tým kapitána Matevže Dovžana se spoluhráči Žanem Rodem a Klemenem Podgorškem. Ve finále porazil maďarskou trojici ve složení Tóth-Molnár-Kemény. Bronzovou medaili získali Slovinci Dragan Antonijevič, Matej Kršinar a Nizozemec Geert Peers.

Turnaj byl dobře zorganizován, pořadatelé připravili pro své hosty vskutku bohatou snídani i skvělý oběd, hrálo se na třech různých površích a našinec měl velkou možnost změřit své síly proti jiným hráčům, než běžně potkává na našich turnajích. Určitě za to stojí se do Slovinska příště opět vydat.

Výsledky

Matevž Dovžan
(Slovinsko)

Žan Rode
(Slovinsko)

Klemen Podgoršek
(Slovinsko)

Tamás Tóth
(Maďarsko)

Csaba Molnár
(Maďarsko)

Guyla Kemény
(Maďarsko)

Dragan Antonijevič
(Slovinsko)

Matej Kršinar
(Slovinsko)

Geert Peers
(Nizozemí)

 

 

Jak se vám turnaj líbil?

Organizace
0
Systém
0
Konkurence
0
Prostředí
0
Občerstvení
0
Ceny
0
Průměr
 yasr-loader

Žádné komentáře

Přidej komentář