Mrázkovi s Hodboďovou dobyli zámek v Hrochově Týnci

Mrázkovi s Hodboďovou dobyli zámek v Hrochově Týnci

Hrochův Týnec –  Díky sobotnímu MČR mužů se turnaj Pétanque na zámku hrál netradičně až v neděli. Přesto si na tohle poměrně nové místo na pétanque mapě našlo cestu 40 týmů . Hezký areál se doslova rozrůstá před očima a dle slov starosty Týnce Petra Schejbala  a prezidenta klubu Chrupek Viléma Meduny to není poslední slovo. Elán, chuť a plány chrudimského klubu ruku v ruce s podporou města jsou pro příznivce pétanque velkým příslibem do budoucna.

Na úvod byli přivítáni všichni účastníci a ti ze zahraničí si odvezli pozornost v podobě trička. Samotný turnaj byl vypsán jako smíšené trojice a hrálo se na pět kol švýcara s přímým postupem do čtvrtfinále. Za krásného letního počasí se odehrála řada hezkých zápasů, hráčky a hráči měli možnost se občerstvit v přilehlém stanu s občerstvením, kde kralovaly jednoznačně skvělé domácí věnečky.

Jelikož se ve stejném areálu odehraje zanedlouho i mistrovství České republiky žen, řada hráček využila tuhle příležitost a pojala turnaj jako generálku před samotným mistrovstvím. Z vítězství se nakonec radoval tým Romany Hodboďové z POP Praha se Sylvou a Petrem Mrázkovými z Kolové. Ve finále porazil Jiřího „Strejdu“ Ulmanna z TOP Orlová, kterého v týmu doplnili manželé Burešovi z Hapeku. Pro bronz si dokráčel tým ve složení Kateřina Froňková, Petr Vavrovič ml. a Jiří Froněk st.

Vítězný tým převzal od starosty města hezkou cenu, všichni úspěšní poté poháry, medaile a věcné ceny a všichni před soumrakem odjeli s pocitem dobře stráveného dne v příjemném prostředí a velmi přátelské atmosféře.

Výsledky

Romana Hodboďová
(POP Praha)

Sylva Mrázková
(PC Kolová)

Petr Mrázek
(PC Kolová)

Jiří Ulmann
(TOP Orlová)

Jana Burešová
(Hapek)

Pavel Bureš
(Hapek)

Kateřina Froňková
(PC Sokol Lipník)

Petr Vavrovič ml.
(PC Sokol Lipník)

Jiří Froněk st.
(CdP Loděnice)

Jak se vám turnaj líbil?

Organizace
0
Systém
0
Konkurence
0
Prostředí
0
Občerstvení
0
Ceny
0
Průměr
 yasr-loader

Žádné komentáře

Přidej komentář