Stolínský Křečák zrežírovali hráči espoirs

Stolínský Křečák zrežírovali hráči espoirs

Stolín – Křečák byl stejně jako vloni přípravným turnajem širší reprezentace kategorie espoirs. Zatímco dívky k vidění nebyly, chlapecká družstva se sešla hned dvě a nehrála zas tak špatně. Vlastně hrála tak dobře, že se potkala až ve finále. V něm trojice Charvát-Voňka-Ježek porazila ve vrchlabských dresech hrající triplet Srnský-Michalička-Zikmunda M. Bronz získali vítězstvím nad rodinou Bílkových Poláci z Jedliny Zdrój pod vedením Jerzyho Siary.

Pokud potřebujete na svoji akci dobré počasí, naplánujte ji na stejný termín, kdy se koná Stolínský Křečák. Ošklivé počasí je na tomto tradičním regionálu stejně pravděpodobné jako výskyt ledního medvěda v Krkonoších. Nedá se to úplně vyloučit, ale spíš se to nestane.

Z 38 trojic se nejvíce dařilo mladíkům. Oba triplety ucházející se o statut reprezentantů v kategorii espoirs si vybraly jednu slabší chvilku za celý den. Pozdější vítězové klopýtli pouze ve druhém kole čtyřkolového švýcara, kdy dostali od Poláků nelichotivého kanára.

Od té doby nenašli přemožitele a jejich výkon vygradoval ve finále, kdy jednoznačně přehráli poměrem 13:4 své dosud neporažené věkové souputníky z Vrchlabí a Nymburka. Rozhodla především střelba, kde brněnský Jan Charvát krásnými obloučky se slušným procentem carreau předčil Lukáše Michaličku.

Blance a Danovi Bílkovým se podařil husarský kousek, dokázali totiž konečně vytáhnout na turnaj i svou druhou ratolest. Snad potřetí v životě hrající dvacetiletá Adéla nezapřela petánkové geny a s rodiči to dotáhla na čtvrté místo. Radost z třetího místa jim překazila polská trojice Siara-Rymar-Matuszewski.

Výsledky

Jan Charvát
(Carreau Brno)

Jiří Voňka
(Kulový blesk Olomouc)

Jiří Ježek nejml.
(PEK Stolín)

Lubomír Srnský
(1. KPK Vrchlabí)

Lukáš Michalička
(1. KPK Vrchlabí)

Matěj Zikmunda
(PC Mimo Done Nymburk)

Jerzy Siara
(Polsko)

Rymar
(Polsko)

Matuszewski
(Polsko)

 

 

Jak se vám turnaj líbil?

Organizace
0
Systém
0
Konkurence
0
Prostředí
0
Občerstvení
0
Ceny
0
Průměr
 yasr-loader

Žádné komentáře

Přidej komentář