Starostovo jarní koulení si vykouleli Jindřichové

Starostovo jarní koulení si vykouleli Jindřichové
Cheb – Znovuzahájení letošní sezóny po koronavirové pauze se uskutečnilo v Chebu, kde se nejvíc dařilo dvojici Kauca, Horáček. Stříbro ukořistilo duo Pešťák a Velek a na bednu se vešli i Pastorek a Pilát.

Dne 16.5.2020 se konal již 17. ročník Turnaje v pétanque dvojic „Starostovo jarní koulení“  – 1. jarní turnaj v ČR po vynucené přestávce. Přes četné nepříznivé okolnosti, které přinesla dnešní doba, se pořadatelům s vydatnou pomocí města Cheb podařilo zorganizovat pěkný, perfektně připravený turnaj. Pravda, sešlo se jen 16 dvojic; o to více musíme ocenit účast pražských účastníků a obětavého Pepy Bučinského který vážil cestu až z Bechyně.
Turnaj zahájili v 9 30 Starosta města Chebu Antonín Jalovec, spolu s tajemníkem Václavem Sýkorou. Za nádherného počasí byly vidět pěkné výkony, ale hlavně dobrá nálada,  natěšenost na hru (po vynucené přestávce) a radost ze setkání s přáteli. Hra pěkně plynula až k finálovým bojů, ve kterých se představili favorité turnaje – Jindřichové Kauca a Horáček (PC Kolová) a překvapení z Mariánských Lázní – dvojice Míra Pešťák a Jirka Velek. V pěkném boji se nakonec ukázaly zkušenost a umění favoritů. Bronz vybjovali Jarda Pastorek (SKP Řepy) s Petrem Pilátem (Kulová osma Praha), když po dlouhém a urputné boji zdolali veterány turnajů – Marušku Hokešovou s Jindrou Kubešem  (PC Kolová). Dík za krásný den patří všem účastníkům turnaje, obětavým pořadatelům z PC Egrensis, městu Cheb, které umožnilo konání turnaje i usměvavému personálu místní restaurace.

Výsledky

Jindřich Kauca
(PC Kolová)

Jindřich Horáček
(PC Kolová)

Jiří Velek
(PK Mariánské Lázně)

Miroslav Pešťák
(PK Mariánské Lázně)

Petr Pilát
(SKP Kulová osma)

Jaroslav Pastorek
(SKP Řepy)

 

Foto: Jaroslav Boček

Jak se vám turnaj líbil?

Organizace
0
Systém
0
Konkurence
0
Prostředí
0
Občerstvení
0
Ceny
0
Průměr
 yasr-loader

Žádné komentáře

Přidej komentář